Contacteer onsZoeken

Login
 

BIN Affligem

Buurt Informatie Netwerk deelgemeenten Essene, Hekelgem & Teralfene

Nieuwsbrief februari 2017

afbeelding van guydemoor
wo, 22/02/2017 - 09:26 -- guydemoor

Beste Binner,

Hier is de nieuwsbrief die je als lid van BIN Hekelgem elke maand in je mailbox mag verwachten.
We starten met een overzicht van de BIN-berichten die ons in de loop van januari bereikten.
Verderop vind je meer nieuws over onze BIN, met ditmaal een punt rond de stickerbedeling voor de nieuwe leden.
Eindigen doen we met een aantal tips over veiliger wonen.

Gebeurtenissen januari 2017 :

07/01 om 21 uur. Verdacht persoon gezien Eksterenberg, begaf zich te voet in het zwart gekleed richting Blakmeers. Persoon niet meer aangetroffen door politie.

10/01 om 21.40 uur. Verdachte personen gezien in de Blakmeers. Blijken allen verkopers voor de firma ENI (energiebedrijf) te zijn, die deur aan deur verkoop doen. Allen voorzien van geldige badge en leurderskaart. Aangetroffen door politie.

27/01 om 07.40 uur. Verdacht voertuig gezien in de Blakmeers. Niemand aangetroffen door politie. Geen gegevens gekend van het voertuig.

28/01 om 19.00 uur. Verdacht voertuig gezien in de Blakmeers. Niemand aangetroffen door politie.

Nieuws BIN Hekelgem :

In de loop van de maand februari ontvangen alle leden een sticker van het BIN. Wij vragen deze sticker ergens goed zichtbaar aan te brengen (liefst op de brievenbus). Deze sticker heeft tot doel het BIN zichtbaar te maken en potentiële inbrekers of vandalen af te schrikken.

Wij voorzien een vergadering voor de 320 aangesloten leden op 21 april te 20,00u in de Sanderuszaal van het Bellekoutercomplex! Tijdens deze vergadering zal samen met de BIN werking één en ander toegelicht worden door de politie van de TARL zone in verband met woning beveiliging.

Preventie :

Brochure “veilig wonen”. Deze brochure kan je downloaden via de link: https://www.besafe.be/publicaties/veilig-wonen-zaak-van-iedereen. In deze brochure vind je een schat aan informatie over inbraak- en brandpreventie. Zo ontdek je hoe je je woning optimaal beveiligt, en wie je daarover hulp en advies kunt vragen. Maar hoeveel maatregelen je ook neemt, soms word je spijtig genoeg toch het slachtoffer van een inbraak of een brand. In deze brochure ontdek je wat je in zo een geval moet doen.
Wist u dat de politie ook inbraakpreventieadviseurs heeft? Je kan die steeds contacteren om uw woning onder de loep te laten nemen.
De contactpersoon voor onze regio is : Serge Monsieur

Uw BIN team