Contacteer onsZoeken

Login
 

BIN Affligem

Buurt Informatie Netwerk deelgemeenten Essene, Hekelgem & Teralfene

Infoavond BIN Essene

afbeelding van Walter Swaenepoel
ma, 28/11/2016 - 14:14 -- Walter Swaenepoel
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert BIN Essene een infomoment waarop zowel bestaande leden als geïnteresseerden (of kandidaat-leden) welkom zijn. Op 7 december wrdt iedereen om 20 uur in De Boerenschuur (Kerkplein Essene) verwacht.
 
Op de agenda staan onder andere de evolutie van het afgelopen jaar, uitleg voor nieuwe en bestaande leden, aantal feiten, overleg met de gemeente en de politie, ondersteuning door gemeente en politie, ....
 
Iedereen die dus op een of andere manier geïnteresseerd is BIN Essene, kan dus best komen luisteren. Ook mensen die het afgelopen jaar lid geworden zijn en die de volledige uitleg willen horen.