Contacteer onsZoeken

Login
 

BIN Affligem

Buurt Informatie Netwerk deelgemeenten Essene, Hekelgem & Teralfene

Verdachten opgepakt na interventie(s) van de politie

afbeelding van Walter Swaenepoel
vr, 25/11/2016 - 12:31 -- Walter Swaenepoel

Via verschillende wegen begint meer en meer nieuws binnen te sijpelen over de feiten die zich de afgelopen dagen (en weken) afgespeeld hebben. Dankzij de alertheid van enkele burgers (na alarmsystemen die in werking traden) en de reactie van de politie zijn er verschillende acties van de politie geweest en er zijn effectief mensen opgepakt die voorgeleid zullen worden.
Of alle feiten met elkaar gelinkt zijn, is voor mij persoonlijk op dit moment onduidelijk. Wie weet worden we hiervan in de toekomst ook op de hoogte gesteld.

Een dikke pluim voor de politie voor het geleverde werk!

Wil jij zelf ook aansluiten bij het BIN van jouw deelgemeente? Surf dan vliegensvlug naar http://mijnstra.at/user/register en registreer jezelf. Lid zijn van een BIN is sinds dit jaar gratis dankzij de financiële ondersteuning van onze gemeente.
Als lid van een BIN krijg je telkens een SMS wanneer het BIN geactiveerd wordt om op die manier mee uit te kijken naar mogelijke verdachte personen.

Met deze acties is het nog niet afgelopen. Bijkomende alertheid van alle burgers is nog steeds nodig tijdens deze donkere dagen. Heb je zelf iets verdacht gezien, bel dan zonder aarzelen naar 101 en meld jouw details.

Heb je het gevoel dat je ook nog bijkomende informatie hebt die kan helpen om de puzzel van de afgelopen dagen samen te stellen (bv een bepaalde buitenlandse wagen met twee inzittenden die zich verdacht gedroegen, ...) bel dan ook naar 101 of neem contact op met de lokale politie!