Contacteer onsZoeken

Login
 

BIN Affligem

Buurt Informatie Netwerk deelgemeenten Essene, Hekelgem & Teralfene

BIN Essene wordt groter

afbeelding van Walter Swaenepoel
di, 07/10/2014 - 22:14 -- Walter Swaenepoel

Ongeveer een jaar geleden hebben we vanuit een burgerinitiatief BIN Essene opgericht en nu zijn we klaar om de volgende stap te zetten. Tijdens dit eerste jaar hebben we ons vooral geconcentreerd op het gebied tussen de E40 en de Ternatsestraat (dus de zone met de hoogste inbraakcijfers van onze deelgemeente ‪#‎Essene) om ons BIN opgestart te krijgen. Een goede structuur en werking was daarvoor nodig en die staat ondertussen op punt.

Nu deze trein vertrokken is, zijn we klaar om andere wagonnetjes aan te koppelen en daarom werd afgesproken dat Buurt Informatie Netwerk Essene voortaan het hele grondgebied van deelgemeente Essene zal omvatten.

 

Meer informatie kan je vinden op deze website, die zo snel mogelijk zal aangepast worden aan de nieuwe situatie en waar je trouwens meteen kan registreren om gratis lid te worden.

 

Binnenkort organiseren we zeker enkele infoavonden om iedereen op een gepaste manier in te lichten.