Contacteer onsZoeken

Login
 

BIN Affligem

Buurt Informatie Netwerk deelgemeenten Essene, Hekelgem & Teralfene

Nieuwe infoavond op 26 september

afbeelding van Walter Swaenepoel
wo, 28/08/2013 - 18:27 -- Walter Swaenepoel

Na onze eerste infoavond op 27 juni ll. werd meteen besloten om een bijkomende editie in te richten. We kregen veel vragen van nieuwsgierigen en nu hebben we een datum geprikt. Kruis dus vanaf nu donderdag 26 september om  20u30 aan in jouw agenda.

Je krijgt die avond een presentatie met daarin de volledige uitleg over het BIN, wie kan deelnemen, hoe het werkt en zoveel meer. Op het einde van de presentatie hebben de aanwezigen de mogelijkheid om zich in te schrijven en kostenloos lid te worden.

Locatie van het hele gebeuren is opnieuw taverne De Boerenschuur aan het Kerkplein in Essene.

Hoe meer leden onze BIN telt, hoe meer ogen en bijgevolg dus ook een hogere efficiëntie.